Oznámení
Smazat vše

Koronavirus

3 Příspěvky
2 Uživatelé
0 Likes
254 Zobrazeno
(@adela)
Active Member
Přidal se: před 3 roky
Příspěvky: 12
Úvodní téma  

Zajímalo by mě, jak na ostatní posluchače působí způsob, jakým rozhlas pojal toto téma. Párkrát jsem od hostů, kteří působili moudře, slyšela, že by bylo potřeba míň šířit strach a víc se soustředit na výhledy do budoucna. Já mám pocit, že příliš převládají strohé (navíc převážně bezútěšné) informace, na úkor zamyšlení. A hlavně na úkor společného zamyšlení. Často mám pocit, že slyším protichůdné informace a divím se, že si moderátoři nedají tu práci ty zdroje nějak přehledně konfrontovat a snažit se ty rozhlasové vlny trochu harmonizovat, aby posluchač nebyl přetížen a zmaten.


   
OdpověďCitace
 jka
(@jka)
Eminent Member
Přidal se: před 3 roky
Příspěvky: 25
 

Já jsem ocenil příspěvek Luboše Palaty na toto téma ve včerejších (13.4.2021) Názorech a argumentech. LP tam opět cituje ta nepěkná čísla o průběhu pandemie u nás. Hledá ale i cestu, jak z toho ven. A tu cestu vidí  mimo jiné ve zdravém životním stylu. Svůj příspěvek nazval: "Chcete udělat něco proti covidu? Začněte konečně žít zdravě".

Že je na Plusce denně přílíš mnoho slov o covidu, s tím souhlsím. Řečeno by toho mělo být mnohem míň, ale mělo by to být výstižné: jaká je aktuální situace a jak se má (bude) postupovat dál.

Tak ať se dočkáme toho setkání nás všech bez vira a bez roušek !

Jiří Kalibera, ve středu 14. dubna 2021


   
OdpověďCitace
(@adela)
Active Member
Přidal se: před 3 roky
Příspěvky: 12
Úvodní téma  

V Názorech a argumentech se najde leccos podnětného, je škoda, že nejvíce zdravého přístupu nalézáme tam, a ne v celkovém ladění Plusu. Na komentáře lidé snadno nenarazí, na rozdíl od zpráv a pravidelných ranních, dopoledních a odpoledních bloků.


   
OdpověďCitace

Zanechte odpověď

Jméno autora

E-mail autora

Název *

 
Náhled 0 Revizí Uloženo
Sdílet: