Oznámení
Smazat vše

kopie dopisu. který jsem poslal přes webovou stránku Janu Kovaříkovi

1 Příspěvky
1 Uživatelé
0 Likes
312 Zobrazeno
(@Tomáš Němec)
New Member Host
Přidal se: před 1 sekunda
Příspěvky: 0
 

Pozdrav a poděkování Janu Kovaříkovi z Českého rozhlasu
Dobré ráno, pane Kovaříku!

Rád poslouchám vaše ranní vysílání od prvního dne, kdy začalo, to jest tuším od 1. listopadu 2015. Byla to skutečně výrazná změna, kdy zmizely nesehrané dvojice, které zavedl a neustále obměňoval Jaromír Ostrý a jste přišel Vy s týmem svých spolupracovníků. Fascinovalo mě, že Vaše ráno si nemuselo nijak "sedat", jako jiné experimentální pořady šéfredaktorů Ostrého a Dittricha, ale bylo dokonalé od prvního dne. Vzpomínám i Vaší první spolupracovnici Lucii Husárovou. Pátral jsem, kam se ztratila, ale později jsem se dozvěděl, že odešla do regionálního studia České Budějovice k panu Duspivovi.

Ze změn, které ohlásil už na říjnové schůzi Rady ČRo současný pověřený šéfredaktor Ondřej Nováček jsem pochopil, že ke změně má dojít i v Dobrém ránu s Dvojkou a že se má model vrátit k onomu štěbetání "ona a on", které kdysi zavedl Jaromír Ostrý. Po facebooku kolují zvěsti, že Vaše angažmá v ranním pořadu skončí. Když si vzpomenu na štěbetání Ostrého dvojic, jsem docela rád.

Po zkušenostech, které mám z poslechu stanic Český rozhlas Dvojka / Praha mi není jasné, kdy k Nováčkově převratné změně dojde. Proto bych Vám chtěl už nyní poděkovat za ty tři roky, kdy jsem každé všední ráno věděl, že když si zapnu Český rozhlas Dvojka, bude tam to, co od ranního vysílání očekávám.

Doufám však, že se Vás Český rozhlas nevzdá a Vaší profesionality využije jinde. Dokud v ranním vysílání budete, budu Vás samozřejmě poslouchat. Musím však přiznat, že jsem si poslední dobou zkusil ráno několik jiných stanic, abych věděl, kam po Vašem případném odchodu z ranního vysílání přeladit. Zatím vedou soukromé rádio Signál, Český rozhlas Rádio Wave a Český rozhlas Brno (který v Praze chytnu na svém DAB+ přijímači).

S přáním všeho nejlepšího
Tomáš Němec

25.1. 2019


   
OdpověďCitace

Zanechte odpověď

Jméno autora

E-mail autora

Název *

 
Náhled 0 Revizí Uloženo
Sdílet: